Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
cserék

♦♦ Szuperhős Akadémia ♦♦ Rosenberg Lovas Kollégium ♦♦ Amisit Verum ♦♦ Kayla Völgy ♦♦ Monster OC Days ♦♦ The Evil Within ♦♦ Mystic Anime ♦♦ The 100 Roleplay ♦♦ Not real ♦♦ Marvelian Rpg ♦♦ Ravenhill Arts Academy ♦♦ Hunterborn ♦♦ Basmaiw ♦♦ My name is Earth ♦♦

 
Chat
 
Site Info

Adminok: (Celia) és Krissy

Moderátor: Rou

Téma: Szerepjáték

Műfaj: futurisztikus,

hatalmi/bűnözői dráma

Design: Avine

Haladás: non real time

Nyitás: 2018. 2. 25.

 
Szabályzat & Info

Információ áramlás

Mielőtt jelentkeznétek az oldal játékosai közé, kérlek olvassátok el a szabályzatot figyelmesen.
 
Először is kezdjük az alapokkal:
1. Mivel az oldal 100% saját ötlet, a lopás komoly következményeket vonhat maga után. Tehát kérdés nélkül NE használj fel semmit az oldalunkról.
2. Ha van rá lehetőség a chatben mértékelten káromkodjunk, egy-kettő kicsúszhat, de inkább hanyagoljuk, próbáljunk meg virágnyelvet használni, ha esetleg ott tartunk, hogy elengednénk egy-két durvább káromkodást. A nagyszüleink is tudtak úgy káromkodni 20 percig, hogy egy szót sem ismételtek és nem volt benne csúnya szó sem, talán nekünk is menni fog.
3. Viselkedjünk egymással tisztelettel és a gondokat lehetőség szerint külön intézzük el. Nem tartoznak a magán jellegű problémák mindenkire és ezt tartsuk is tiszteletben.
4. Az adminokkal ne kötekedjünk ok nélkül. Kérdezni szabad, sőt, mondhatni kötelező, ha valamit nem értesz, de ok nélkül ne köss bele mindig mindenbe, mert szárnyakat adunk és megtanítunk repülni.
5. Kérlek az adatlapokba is nézzetek bele, hogy elkerüljük a  butának ható kérdéseket. Nem kell mindet végig olvasni, elég a foglalkozásig megnézni minden karaktert, hiszen abból kiderülnek már a fontosabb dolgok.
6. Utolsó, de legfontosabb ebben a részben: regisztrációs szándékodat kérlek JELEZD CHATBEN legalább annyival, hogy “Sziasztok, szeretnék csatlakozni.”
 
Nos, ha már tudunk tisztelettel bánni egymással, jöjjön az igénylés:
1. KÉRDEZZ ha nem megy valami. Komolyan. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Valamelyikőnk mindig itt van, nem szeretnénk olyat látni az adatlapban, ami ebben a világban értelmetlen, sőt teljesen butaság. (Tehát nem lehet emberből android és nem is születhet valaki a 1990-es években, úgyhogy a képe 23 évest ábrázol)
2. Az ÖSSZES leírást olvassátok el. Ha kell többször is. Ellenőrizzük, hogy elolvastátok-e és aki nem, azt először figyelmeztetjük, viszont ha megint elköveti azt a hibát sokadik figyelmeztetés után is, elválnak az útjaink.
3. Az adatlapokban nem szeretnénk trágárságot látni. Magyarul beszélünk, használjuk ki a gazdag szókincset.
4. Az adatlapokat E/3-ban írjuk, úgy mindenki számára könnyen érthető és átlátható, hogy mi történt a karaktereinkkel.
5. Azonos fc-k használata csak ikrek esetén megengedett, de ott is lehetőség szerint igazi ikreket használjunk. Ha segítség kell, szóljatok bátran.
6. Alakváltók esetén több fc-t is rakhattok az adatlapba (maximum 4-et), de ezek olyanok legyenek, amiket gyakrabban használ, vagy jobban szeret a karakteretek.
 
Na, túléltük az igénylést, most jön a fekete leves, a játék:
1. A reagok legalább 10-12 mondatosak legyenek. Ha valakitől rendszeresen csak annyit látunk, hogy az egész reag egy vagy két mondatos, és fejlődést sem látunk az illetőtől, attól szépen búcsúzunk.
2. A témákat körönként magunknak írjuk, nincsenek külön helyszínek. Ilyenkor a téma címéhez és a kezdő reaghoz is írjátok oda, hogy “XY és YZ”.
3. Egymás karakterét egyeztetés nélkül irányítani és megölni TILOS. Ha olyan résznél tartotok, mint pl.: verekedés vagy egyéb, mindenképp két vagy több karaktert egyszerre igénylő jelenet, akkor írjatok feltételes módban.
4. 18+-os jelenetek (erőszakos vagy erotikus tartalom) esetén MINDIG legyen ott a reagok elején a 18+-os jelzés, a kiskorúak és az ilyenekre érzékeny/ nem kíváncsi játékosok védelmének érdekében.
5. A reagok elején, a megszokottal ellentétben nem kötelező névtáblát használni. Csak keressetek egy képet, ami tetszik a karakteretekről, és esetleg illik a körhöz és illesszétek be. Lehetőség szerint úgy méretezzétek, hogy elférjen mellette a szöveg. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet névtáblát használni, aki szeretné, bátran csinálhat magának, de nem kötelező, így nem kell napokig vagy hetekig arra várni, hogy mindenkinek legyen táblája.
6. Alakváltóknál is használjunk ugyanígy képeket, de ha olyan fc-t használunk, ami nincs az adatlapban és egy körben nem csak ketten vagyunk, akkor az első reagba írjuk oda a karakter nevét, hogy tudjuk azonosítani, hogy ő az. (Ez akkor is érvényes, ha kör közben esetleg alakot vált)
7. A reagokban E/1-ben vagy, ha úgy könnyebb, E/3-ban és mindenképp múltidőben írjunk. A  párbeszédeket az átláthatóság kedvéért emeljük ki félkövérrel, a gondolatokat meg dőlt betűvel.
8. Mivel olyan világban járunk, ahol a technika játszik fő szerepet, ezért a köröknek nem muszáj "valós" helyszíneken játszódniuk, (pl kávézó, utca, ház, stb) hanem lehetnek online is, de akkor, minel egyfajta levelezésről, vagy legjobb esetben is videchatről beszélünk a karakterek nem tudnak egymáshoz érni.
 
Azt hiszem végeztünk a szabályzattal. Ja igen: még egy utolsó, ha ezzel egyetértetek és továbbra is szeretnétek csatlakozni, várunk sok szeretettel és jó szórakozást a oldalon!

Tovább >>

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu